Koululaiset ja opiskelijat

Rakennamme tulevaisuuden työelämää yhdessä opiskelijoiden kanssa. Tokmanni on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kasvaa ja kouluttautua eri roolien kautta jopa myymäläpäälliköksi tai aluepäälliköksi saakka. 

Töitä opintojen ohelle

Tarjoamme myymälöissämme osa-aikaisia myyjän paikkoja, jotka sopivat tuntimääriltään loistavasti esimerkiksi opintojen ohelle. Viikkotyöaika ja työvuorot ovat sovittavissa siten, että opintojen ja työn yhdistäminen on sujuvaa. Ilta- ja viikonlopputöistä saat ekstrarahaa ja vaihtelua opiskelupäiviin! 

Kesätyö ja kausityö Tokmannilla

Kesäkaudella meillä työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää ja -harjoittelijaa myymälöissämme ympäri Suomen, sekä hallinto- ja logistiikkakeskuksellamme Mäntsälässä. Kesä meillä koostuu monipuolisista työtehtävistä, kattavasta perehdytyksestä sekä kannustavista ja mukavista työkavereista. Tarjoamme myös puutarhakesätöitä puutarha-alan opiskelijoille ja kokeneille viherpeukaloille. Kesätöistä saat palkan lisäksi arvokasta työkokemusta, asiakaspalvelutaitoja ja ymmärrystä kaupan alasta. 

Avoimia työpaikkoja meillä on tarjolla myymälöissä ja varastolla myös vuoden kiireisimpänä sesonkina eli jouluna. Henkilökunnastamme moni on aloittanut meillä kausityöntekijänä, ja osa on edennyt urallaan jopa myymäläpäälliköksi tai konttorille asiantuntijatyöhön saakka. 

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu

Olemme mukana Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussa ja tarjoamme vuosittain satoja palkallisia kesäharjoittelupaikkoja nuorille. Kesäharjoittelu on Kaupan liiton ja Palvelualan ammattiliiton tukema kahden viikon mittainen harjoittelujakso.

Erilaiset harjoittelujaksot koululaisille ja opiskelijoille 

Myös erilaiset opintoihin kuuluvat työssäoppimisjaksot, TET-harjoittelut, oppisopimuksella opiskelut ja työkokeilut on mahdollista suorittaa myymälöissämme ympäri vuoden. Jos olet kiinnostunut Tokmannista harjoittelupaikkana, voit tiedustella paikkoja suoraan myymälästä. Myymälöidemme yhteystiedot löydät https://www.tokmanni.fi/stores.

Oppilaitosyhteistyö

Tulemme mielellämme kertomaan opiskelijoille Tokmannista työpaikkana ja jakamaan uratarinoitamme. Opiskelijat ovat myös tervetulleita vierailemaan pääkonttorillamme tai logistiikkakeskuksessamme Mäntsälässä. Teemme oppilaitosten kanssa yhteistyötä myös erilaisten rekrytointitapahtumien ja projektien merkeissä.

Opinnäytteet

Opinnäytetyöt ovat tärkeä askel opintoja viimeistelevien opintopolulla ja teemme mielellämme mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä myös opinnäytteisiin liittyen. Kysy lisää sähköpostitse rekrytointi@tokmanni.fi.

Avoimet työpaikat 

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.