Vietimme tuttuun tapaan Vastuullisuus- ja hyvinvointipäivää Mäntsälän hallinto- ja logistiikkakeskuksella. Päivän aikana tokmannilaiset pääsivät kuulemaan ajankohtaista tietoa vastuullisuudesta inspiroivilta yhteistyökumppaneiltamme. Puheenvuorojen lisäksi osallistujat pääsivät näkemään, kokeilemaan ja maistelemaan näytetorilla omia ja yhteistyökumppaniemme tuotteita.  

Päivän starttasi innostavalla avauksella henkilöstö- ja vastuullisuusjohtajamme Sirpa Huuskonen ja vastuullisuuspäällikkömme Mia Ranta-aho. Tämän jälkeen ensimmäisen vastuullisuuspuheenvuoron piti vastuullisuuden kehittämispäällikkö Aurora Aranko Pauligilta. Esitys avasi Pauligin tekemää päättäväistä vastuullisuustyötä ja -päätöksiä muuttuvassa ympäristössä, jossa vastuullisuusvaatimukset kasvavat kovaa vauhtia. Esityksessä nousi esiin jokaisen panos vastuullisempaan yritystoimintaan. Toisena puheenvuorona wellnesstohtori Miia Grénman puhui kulutuksen murroksesta ja kuluttajien muuttuvista arvoista ja maailmankuvasta. Kaupan alalla toiminta on aina asiakaslähtöistä ja esitys antoikin tärkeitä oppeja kuluttajien muuttuneesta käyttäytymisestä, arvoista ja niiden näkymisestä kulutuspäätöksissä.  

Esitysten välissä osallistujat pääsivät tutustumaan yritysten uutuustuotteisiin ja vaihtamaan ajatuksia päivän aiheista. Mieli ry:n ständiltä sai napata rintaansa päivän fiilistä kuvaavan tarran sekä mielinauhan. Monella näkyikin rinnassa positiivista fiilistä hehkuva tarra, mikä onkin onnistuneen päivän merkki!😊 Tokmannin omalla kosmetiikkaständillä pääsi testaamaan uutuustuotteita, jotka lanseerataan vielä tämän vuoden aikana. Pauligin pisteeltä sai napattua mukaansa maukkaita uutuus texmex-tuotteita. Päivän aikana oli mahdollisuus käydä myös pikaisessa niska-hartiahieronnassa työnantajan tarjoamana.

Tauon jälkeen Manpowerilta Anne Koivusaari piti mielenkiintoisen esityksen työelämän muutosta vauhdittavista trendeistä. Esityksessä käytiin läpi Suomen työmarkkinoiden tilaa, jo tapahtuneita muutoksia ja tulevaisuuden trendejä, kuten inhimillisyys ja vihersiirtymä, joihin työnantajien on tärkeä kiinnittää huomiota. Esitys herätti paljon keskustelua erityisesti sukupolvien eroista ja odotuksista työelämään liittyen. Päivä viimeisteltiin pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Mieli Ry:n kanssa, josta työhyvinvointipäällikkö Marjo Lehtinen muistutti työhyvinvoinnin tärkeydestä. Esitys kiteytti hyvin mitä kaikkea työhyvinvointiin kuuluu ja miten siihen voi vaikuttaa niin yhteiskunta-, organisaatio- ja yksilötasolla.  

Vastuullisuus- ja hyvinvointipäivä oli kokonaisuudessaan onnistunut, puheet hyvin ajan hengessä ja linkki eri esitysten välillä oli vahva. Palaute päivän jälkeen oli hyvinkin positiivista! 

Haluatko töihin Tokmannille?    

Katso avoimet työpaikkamme ja aktivoi hakuvahti https://tyopaikat.tokmanni.fi/.    

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin: https://tyopaikat.tokmanni.fi/tutustu-tokmannilaisiin/    

Seuraa meitä myös somessa:   LinkedIn  Facebook  Instagram  Twitter  TikTok  Youtube