Tänäkin vuonna joulun lähestyessä Mäntsälän hallinto- ja logistiikkakeskuksella pystytettiin tunnelmallinen joulukuusi. Näyttävällä kuusella on kuitenkin vielä merkityksellisempi tarkoitus: kuusen oksille ripustettiin marraskuussa lahjatoivelappuja, joiden tarkoituksena on antaa joululahja niille lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Suomen Nuorkauppakamarit koordinoivat Joulupuu-keräystä eri puolilla maata ja Tokmannin logistiikkakeskus on ollut mukana keräyksessä vuodesta 2016 lähtien. Lähes sata tokmannilaista nappasi lahjatoivelapun, hankki sopivan lahjan ja palautti lahjan kuusen alle toivelapulla varustettuna. Kaikki tuodut lahjat lahjoitetaan lastensuojelun alaisille mäntsäläläislapsille. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Näin saamme olla osana tekemässä joulua myös niille, joilla siihen ei muuten olisi välttämättä mahdollisuutta.

Tokmannilla on ollut tapana tsempata henkilöstöä yhteen tärkeimmistä sesongeista, eli jouluun. Jotta energiatasot pysyvät huipussaan, on myös ruoka tärkeässä osassa jouluun valmistautuessa. Tarjosimme koko varasto- ja myymälähenkilökunnallemme heidän valitsemansa ruuan kahtena päivänä joulun alla.

Pitsaperjantai on ollut suosittu mm. Hollolan ja Tampereen myymälöissä

Myös Mäntsälän hallinto- ja logistiikkakeskuksen henkilökuntaravintola huomioi joulumenun, jotta henkilöstö voi halutessaan lounastaa jouluruuan parissa vielä jouluviikolla. Lisäksi joulun alla konttorin eri kerroksien taukotiloihin ilmestyi yhteispalapelejä, joita monet innostuivatkin tekemään arvojemme mukaisesti #yhdessä.

Ehkä vielä yksi palapeli valmiiksi ennen joulua…

Myymälähenkilökunta saa myös rauhoittua jouluun, sillä pidämme tänäkin vuonna joulun ajan rajoitetut aukioloajat, ja kaikki myymälätyöntekijät ympäri Suomen ovat vapaapäivän vietossa joulupäivän. Toivotamme kaikille oikein iloista joulua!

Voit tutustua meihin työnantajana urasivujemme kautta, josta löydät myös avoimet työpaikkamme sekä hakuvahdin https://tyopaikat.tokmanni.fi/.