Kristina on työskennellyt jo useita vuosia myymäläpäällikkönä Tokmannilla, nykyisessä myymälässä noin kaksi vuotta. Tokmannilainen hän on ollut yhteensä reilut 15 vuotta.  

– Työhöni kuuluu mm. myymälän esillepanojen ja työtehtävien suunnittelua, työtehtävien jakoa, palavereja sekä erilaisia esihenkilön tehtäviä. Pyrin lisäksi osallistumaan mahdollisimman paljon myymälätyöskentelyyn, Kristina kertoo. 

– Työtehtäviin iloa tuovat päivien vaihtelevuus sekä ja erilaiset ihmiset. Työyhteisössä on parasta avoimuus, huumori ja auttamishalu työkavereita kohtaan.  

Myös muut Kristinan tiimiläiset arvostavat omistautuvaa esihenkilöään. 

– Meidän oma myymäläpäällikkö Kristina ansaitsee ehdottomasti suuren kiitoksen. Hänestä on aivan valtava apu myymälän puolella, ja oikeastaan hänen puoleensa voi kääntyä asiassa kuin asiassa, osastovastaavana työskentelevä Linda sanoo. 

Linda kertoo tunnelmasta työpaikalla:  

– Pidän ihmisten kanssa työskentelystä. Tyytyväiset asiakkaat sekä ihanat työkaverit tuovat merkityksellisyyttä työhön. Meillä on hyvä yhteishenki, jonka eteen teemme myös aktiivisesti töitä. Arvostan sitä, että työtehtävät ovat monipuolisia ja päivät erilaisia. Ja onhan Tokmanni luotettava työnantaja. 

Työssä kehittyy ja oppii jatkuvasti uutta 

– Parasta Tokmannilla on se, että vuosien jälkeenkin pystyy oppimaan uutta omassa työssään sekä Tokmannin hyvien koulutusmahdollisuuksien kautta. Olen oppinut työssäni paljon johtamisesta ja asiakaspalvelusta, Kristina kertoo. 

Toki arjessa on välillä haasteitakin. – Nykyinen myymälä on aika pieni, mutta koitamme vastata mahdollisimman hyvin asiakkaiden kysyntään. 

Kristina palkittiin Tokmannin sisäisellä kuukauden onnistuja -kunniamaininnalla. 

– Iso kiitos työssä onnistumisesta kuuluu koko henkilökunnalleni, joka on ottanut minut avosylin joukkoonsa ja jaksaa koko ajan innostua ja yllättää tekemisellään ja osaamisellaan.  

Millainen henkilö tässä työssä ja Tokmannilla pärjää?  

– Oppimishaluinen, ihmisläheinen ja sosiaalinen. Minulla on omassa työssäni hyötyä siitä, että olen nopea keksimään ratkaisuja ja annan mielelläni apuja ongelmissa, esimerkiksi tuotteiden sijoittelussa ja esillepanoissa.  

Vapaa-aikanaan Kristina remontoi vanhaa taloa ja antaa vanhoille tavaroille uusia käyttötarkoituksia DIY-projekteillaan. Lisäksi hän ehtii moottoripyöräillä, matkustella sekä käydä eri ajoneuvotapahtumissa ja kirppareilla.