Tokmanni ja Mercuria ovat toimineet pitkään yhteistyössä ja yksi yhteistyön muodoista ovat työelämälähtöiset projektit yrityksessä. Niissä opiskelijat saavat käytännön kokemusta ja näkemystä toimimalla aidoissa projekteissa.

Tällä viikolla ensimmäisen vuoden opiskelijaryhmiä asiakaspalvelun kurssilta on ollut mukana Tokmanni Tammiston myymälän muutostyössä, jossa työtehtävinä on ollut hyllymuutosten tekemistä, tuotteiden esillepanoa ja hinnoittelua sekä erilaisten myymälätyössä tarvittavien koneiden ja välineiden käytön opettelua. Myymälän ollessa auki koko muutoksen ajan opiskelijat ovat saaneet kokemusta myös asiakkaiden palvelusta.

Oppilailta tullut palaute on ollut positiivista ja erityisesti on pidetty projektimaisesta opiskelumuodosta ja siitä, että kurssitehtävien sijaan on päästy oppimaan käytännön tekemisen kautta.

Projekti huipentuu 27.10. uusitun Tammiston myymälän avajaisiin, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan asiakaspalveluun ja mahdollisesti myös Tokmanni -ämpärien jakamiseen uudistetussa myymälässä.