Turun Wiklundin myymälässä on hyvä meininki ja toisiaan tukeva työporukka. Kassamyyjät Tuuli ja Sarita ovat molemmat tehneet pitkän uran Tokmannilla, ja heillä riittää luovuutta arjen työtehtävissä. Sarita ja Tuuli palkittiin Tokmannin sisäisellä tunnustuksella, Kuukauden onnistujina, erityisesti myymälän Facebook-sivujen kekseliäistä ja monipuolisista julkaisuista.  

Tuuli on työskennellyt kassamyyjänä Tokmannilla 17 vuotta. Hänen sosiaalisen ja iloisen olemuksensa huomaavat sekä asiakkaat että työkaverit. Tuuli itse kiittelee työtiimiään Turun Wiklundilla:  

Meidän työporukka on ihana, ystävällinen ja ahkera.  

Tuulin lempilause on ”Kyl se näi on et se nii on”. Asiakaspalvelussa hän on ulospäinsuuntautunut ja positiivinen. Kärsivällisyyttäkin tarvitaan joskus. 

Suosikkituotteekseen Tokmannilla Tuuli nimeää Priima Karpalo -kivennäisveden. 

”Parasta työssä on sosiaalisuus” 

Tuulin kollega Sarita on työskennellyt Tokmannin kassamyyjänä 27 vuotta. Päivän tehtäviin molemmilla kuuluvat kassanlasku, kuormanpurku, hinnanmuutokset ja kampanjat, hyllynpäätyjen rakentaminen, hinnoittelu ja asiakaspalvelu. 

Työtehtävissä parasta ihmisten parissa työskentely ja työn sosiaalisuus, Sarita kertoo. 

Myös työntäyteiset päivät eli sellainen hyvä kiire tekee työstä mielekästä. Tykkään muun muassa hyllynpäätyjen ja somistusten suunnittelusta, teemme visuaalisesti silmää miellyttäviä kokonaisuuksia ja voin itse vaikuttaa lopputulokseen.  

Saritan lempituotteita Tokmannin valikoimassa ovat Pisara Skin Menu -suihkusaippuat. 

Työporukassa parasta on yhteistyö − kaikki auttaa kaikkia, puhalletaan yhteen hiileen. Kun kollegat ovat tuttuja jo pitkältä ajalta, niin sitä tietää toisten toimintamallit. Työkavereille pystyy myös puhumaan asiasta kuin asiasta.  

Facebook-julkaisuja ideoidaan porukalla 

Tuulin ja Saritan työhön kuuluu myös Wiklundin myymälän Facebook-tilin ylläpito ja julkaisu. Tilillä julkaistaan myymälän uutisia, ajankohtaisia tarjouksia sekä kaikenlaisia kaupan maailman kivoja juttuja. Varsinkin videoissa on mukavan rento meininki. 

Myymälän some-tiimi eli Tuuli ja Sarita ovat saaneet koko myymäläjoukkueen ja harjoittelijatkin innostumaan Facessa julkaistavien videoiden teosta. Eri sesonkeihin liittyvät videot ovat olleet henkilöstölle hauskoja toteuttaa ja iloista palautetta on tullut myös asiakkailta.  

On nähty aivan mahtavia näyttelijäsuorituksia, ja kaikki me ideoidaan, mitä seuraavaksi voisi postata, videon, mainoskuvia uutuuksista vai olisiko kilpailun vuoro? Hyvän fiiliksen ohella postauksissa ja videoissa päästään esittelemään valikoiman laajuutta, myymäläpäällikkö Minna kiittelee tiimiläistensä työtä.