15-vuotias Luka oli syksyllä TET-harjoittelussa Tokmannin Helsingin Herttoniemen myymälässä. Luka oli aiemmin suorittanut TET-harjoittelun päiväkodissa ja näki Tokmannin myymälän hyvänä vaihtoehtona toiseksi TET-harjoittelupaikaksi. Hän halusi saada kokemusta kaupan alalta, joka voisi helpottaa myös kesätöiden saamista tulevaisuudessa. Luka lähetti ensin sähköpostia myymälään ja meni sitten rohkeasti paikan päälle kysymään harjoittelupaikkaa.  

Harjoittelun aloittaminen ei jännittänyt Lukaa ja hän koki, että hänet otettiin myymälässä hyvin vastaan. Harjoitteluun mahtui erilaisia tehtäviä monipuolisten tuoteryhmien parissa. Luka pääsi purkamaan kuormaa, hyllyttämään tuotteita, tekemään etuvetoja ja hälyttämään tuotteita. Kuten myymälätyöhön aina, myös TET-harjoitteluun kuuluu asiakaspalvelu ja asiakkaiden auttaminen erilaisissa kysymyksissä. Myös työkaverit aina auttavat, jos vastaan tulee sellaisia tilanteita, joita ei itse saa ratkottua.  

Lukasta harjoittelussa oli parasta se, että hän sai vastuuta ja koko työporukka luotti siihen, että hän osaa tehdä annetut tehtävät itsenäisesti. Kouluarkea piristi se, että harjoittelupäivät alkoivat vasta yhdeksältä ja hän sai nukkua aamuisin pidempään. Luka kokee, että harjoittelussa tuli paljon uusia asioita vastaan, ja oppiminen oli nopeaa. Seuraavaksi Luka kääntääkin katseensa jo tulevaan kesätyöhön, joka toivottavasti löytyy myös myymälästä.  

Oletko kiinnostunut TET-harjoittelusta myymälässä? Toivomme, että käyt esittelemässä itsesi ja kysymässä harjoittelupaikkaa suoraan myymälästä 😊. Kaikkien myymälöidemme yhteystiedot löydät täältä https://www.tokmanni.fi/stores 

Haluatko töihin Tokmannille? 

Katso avoimet työpaikkamme ja aktivoi hakuvahti https://tyopaikat.tokmanni.fi/.   

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin: https://tyopaikat.tokmanni.fi/tutustu-tokmannilaisiin/   

Seuraa meitä myös somessa:   LinkedIn  Facebook  Instagram  Twitter  TikTok  Youtube