Kesätöihin

Kesätöihin Tokmannille

Tokmannilla riittää mahdollisuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä – mitä juuri sinä haluaisit kesällä tehdä?

Haluaisitko työskennellä myymälässä?

Myymälässä varmistat että asiakkaamme löytävät haluamansa tuotteet hyllystä ja saavat laadukasta asiakaspalvelua niin kassalla kuin osastoilla. Ehkä sinulla on puutarhaosaamista, jota haluaisit päästä hyödyntämään puutarhamyymälöidemme puolella? Aurinkoista asiakaspalvelua pääsee tekemään ympäri Suomen lähes 200 myymälässämme!

Herättääkö logistiikka-ala ja varastotyö mielenkiintosi?

Jos suuren varaston toiminta, tuotteiden keräily ja mahdollisuus ansaita ahkeruudella tuotantopalkkiota kuukausipalkan päälle houkuttelevat, niin kesätyö Mäntsälän varastollamme voisi olla sinun juttusi. Haluaisitko sinä olla osa iloista ja aktiivista joukkuettamme? 

Etsitkö oman alan kesätöitä konttorilta?

Syyhyävätkö sormesi teoriassa opittujen asioiden soveltamiseen kaupan alan asiantuntijatehtävissä? Mäntsälän konttorillamme tarjoamme kesätyömahdollisuuksia hallinnon monipuolisissa työtehtävissä osaavien ja innostuneiden työkavereiden seurassa!

Oletko vähintään 14-vuotta täyttävä nuori ja haluat tutustua kaupan alaan turvallisessa ja kannustavassa työyhteisössä?

Kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -haarjoittelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada ensimmäisiä kesätyökokemuksia! Harjoittelussa pääset tutustumaan myymälätyöskentelyyn ja harjoittelemaan muun muassa hyllytystä, tuotteiden esillepanoa ja asiakaspalvelua. 

”Työyhteisö on paras minkä olen tavannut, työkaverit ovat kannustavia ja minut otettiin heti osaksi tiimiä.”

– kesätyökokemus 2021

Työporukka myymälässä ilahdutti minua erityisesti hyvällä yhteishengellä ja positiivisella asenteella. Nautin kovasti yhteisestä työnteosta! :)”

– kesätyökokemus 2021

Avoimet työpaikat 

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.