Kesätöihin

Kesätöihin Tokmannille

-haku on päättynyt!📢

Kiitos kaikille kesätyönhakijoille! ❤

Käsittelemme hakemuksia ja aikataulu saattaa vaihdella osastoittain ja myymälöittäin. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä valintapäätöksistä.

Tokmannilla riittää mahdollisuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä – mitä juuri sinä haluaisit kesällä tehdä?

Klikkaamalla sinisiä otsikoita pääset tutustumaan lisää kesätöihimme.

Haluaisitko työskennellä myymälässä? 👈

Myymälöissämme työskentely on vauhdikasta, monipuolista ja ihmisläheistä. Osasto- ja kassatyöskentely yhdessä kannustavien työkavereiden kanssa vahvistaa monia vapaa-ajalla ja työelämässä tarvittavia taitoja. Puutaharmyymälöissämme puutarha-alan opiskelijat ja muut viherpeukalot pääsevät tekemään myös puutarhatöitä. Tarjoamme kausitöitä aurinkoisille asiakaspalvelijoille noin 200 myymälässämme ympäri Suomen!

Herättääkö logistiikka-ala ja varastotyö mielenkiintosi?👈

Jos suuren varaston toiminta, tuotteiden keräily ja mahdollisuus ansaita ahkeruudella tuotantopalkkiota kuukausipalkan päälle houkuttelevat, niin kesätyö Mäntsälän varastollamme voisi olla sinun juttusi. Varastollemme moni tuleekin ystävänsä suosituksesta. Haluaisitko sinäkin olla osa iloista ja aktiivista porukkaamme? 

Etsitkö oman alan kesätöitä konttorilta? 👈

Syyhyävätkö sormesi teoriassa opittujen asioiden soveltamiseen kaupan alan asiantuntijatehtävissä? Mäntsälän konttorillamme tarjoamme kesätyömahdollisuuksia hallinnon monipuolisissa työtehtävissä osaavien ja innostuneiden työkavereiden seurassa!

Oletko vähintään 14-vuotta täyttävä nuori ja haluat tutustua kaupan alaan turvallisessa ja kannustavassa työyhteisössä? 👈

Kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada ensimmäisiä kesätyökokemuksia! Harjoittelussa pääset tutustumaan myymälätyöskentelyyn ja harjoittelemaan muun muassa hyllytystä, tuotteiden esillepanoa ja asiakaspalvelua. 

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.

Työilmapiiri on todella kiva! Ennen töihin tuloa ajattelin työyhteisön olevan hyvä, silti ihmisten auttavaisuus ja ystävällisyys on yllättänyt positiivisesti.”

Aamuvuorot ovat mukavimpia. Kun pääsen töistä, tuntuu että on vielä pitkä kesäpäivä vapaa-aikaa.”

Usein kysytyt kysymykset

Miten haen kesätöihin Tokmannille?

Löydät kesätyöhakumme myymälöihin sekä Mäntsälän varastolle ja konttorille tämän sivun alareunasta. Hakeminen tapahtuu sähköisellä hakemuslomakkeella emmekä huomioi sähköpostihakemuksia. 

Mistä tiedän, että hakemukseni tuli perille?

Kun olet täyttänyt hakemuksen ja painat Lähetä -nappia, sivulle ilmestyy “Kiitos hakemuksestasi” teksti. Tämän jälkeen saat myös vahvistusviestin sähköpostiisi, joka voi löytyä myös roskaposteista. 

Voinko päivittää hakemustani lähettämisen jälkeen?

Täytäthän huolellisesti tietosi hakemukseesi, sillä et pääse muokkaamaan hakemusta enää itse lähettämisen jälkeen. Jos hakemuksesi oleellinen tieto (esim. yhteystiedot, valitsemasi myymälä, työskentelyaika tms.) muuttuu, olethan yhteydessä rekrytointi@tokmanni.fi. Kerro sähköpostiviestissä millä nimellä olet tehnyt hakemuksen, mihin tehtävään ja mikä tieto hakemuksessa täytyy päivittää. Huomioithan, että rekrytointijärjestelmä ei hyväksy kahta hakemusta samaan hakuun eli jos haluat muutoksia hakemukseesi, toimi yllä olevan ohjeen mukaan.

En saa lähetettyä hakemusta ohjeista huolimatta. Mikä avuksi?

Suosittelemme ensin testaamaan selaimen vaihtoa ja tarkistamaan, että ongelma ei johdu nettiyhteydestä. Tarkistathan myös, että hakemuslomakkeen pakolliset* kentät on täytetty. Jos hakemus ei näistä huolimatta suostu lähtemään, niin olethan yhteydessä rekrytointi@tokmanni.fi.  

Milloin ja miten kutsu työhaastatteluun tulee?

Rekrytointiprosessin aikataulu vaihtelee toimipaikkakohtaisesti. Mahdollinen haastattelukutsu voi tulla jo hakuaikana, hakuajan päätyttyä tai sen jälkeen vielä alkukeväällä. Haastattelukutsu tulee joko sähköpostiin (kurkkaa myös roskapostit) tai puhelimitse (vastaathan myös 02-alkuisiin numeroihin). Myymälöiden haastattelut järjestetään myymälöiden tiloissa ja konttorin sekä varaston haastattelut Mäntsälässä. Huomioithan, että osalle myymälöiden hakijoista lähetämme jo hakuaikana videohaastattelukysymykset sähköpostitse.  

Milloin valintapäätökset tehdään?

Kesätyöhaun rekrytointiprosessi on pitkän hakuajan ja suuren hakijamäärän vuoksi hitaampi kuin muut rekrytointiprosessimme. Valintapäätösten aikataulu riippuu myös toimipaikasta ja kesätyön aloitusajankohdasta. Jos olet käynyt haastattelussa niin haastattelija kertoo sinulle, milloin päätöksistä ilmoitetaan. Olemme joka tapauksessa yhteydessä jokaiseen hakijaan vähintään sähköpostiviestillä.  

Miten voin peruuttaa hakemukseni?

Jos haluat vetäytyä kesätyöhaustamme, niin kerrothan tästä sähköpostiviestillä osoitteeseen rekrytointi@tokmanni.fi. Muistathan kertoa viestissä koko nimesi ja tehtävän, johon hait.  

Ovathan hakemukseni tiedot turvassa?

Rekisteriin kerätään rekrytointivaiheessa vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia selvitettäessä työnhakijan soveltuvuutta hänen hakemaansa työtehtävään. Henkilötietojen kerääminen perustuu työnhakijan suostumukseen. Käsittelemme, säilytämme ja poistamme tietoja Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Voit lukea koko tietosuojaselosteemme hakulomakkeelta ennen kuin lähetät hakemuksesi meille.  

Avoimet työpaikat 

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.