Henna työskentelee ostoassistenttina Tokmannin pääkonttorilla Mäntsälässä, hän on ollut tehtävässään kuusi vuotta. Henna kuuluu ostoryhmään, jonka hoidettavana ovat keittiö-, kodintekstiili- sekä sisustuksen tuoteryhmät.  

Mitä ostoassistentti tekee? 

– Työtehtävät vaihtelevat hyvinkin paljon päivästä riippuen. Päivittäin vastaan kaupantuen ja asiakaspalvelusta tulleisiin viesteihin. Viikoittain hoidan tuote-labeleiden tarkistusta. Syötän kampanjat koneelle, tarkistan Tarjoussanomissa olevia ryhmämme tarjouksia, jotta kaikki tiedot ovat oikein. Hoidan tuotekuviin liittyviä asioita kuvatiimimme kanssa. Tässä vain pintaraapaisu työtehtävistä, joita teen viikoittain/päivittäin, Henna kertoo. 

Ostoassistentin tehtävässä pärjää sellainen henkilö, joka pystyy pitämään langat käsissä tiukankin paikan edessä. Päivät saattavat olla hyvinkin kiireisiä, jolloin tehtävien priorisointi on äärimmäisen tärkeää. Assarin tehtävä vaatii myös tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. 

– Työtehtävissäni parasta on niiden monipuolisuus. Ei ole kahta samanlaista päivää ja päivät menevät todella nopeasti.  

Tiimihenki vaikuttaa oleellisesti työssä jaksamiseen ja viihtymiseen. 

– Työporukassamme on parasta se, että jokaisella meistä on omat vahvuutemme ja niitä hyödyntämällä on     mahdollista tehdä työt vieläkin paremmin. 

Työn vastapainona ovat vapaa-ajan harrastukset. 

– Vapaa-ajalla lenkkeilen koirieni kanssa ja käyn salilla. Lisäksi kuuntelen musiikkia ja luen kirjoja.