Tokmannin myymälä työpaikkana

Myymälä on monipuolinen ja täynnä toimintaa oleva työympäristö. Asiakaspalvelun ohella huolehdimme asiakkaidemme ostosten teon helppoudesta ja mukavuudesta. Toteutamme myymälöissämme runsaasti kampanjoita ja muita myynninedistämistehtäviä. Laajan tuotevalikoimamme johdosta myymälätyöskentelyssä pääsee hyödyntämään monipuolisesti niin opinnoissa, työelämässä kuin harrastustenkin kautta kertynyttä osaamista ja etsimmekin joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä. Työvuoroja meillä on tarjolla myymälöiden aukioloaikojen mukaisesti.

5+2 syytä tulla töihin Tokmannin myymälään! 

Noin 200 myymälää ympäri Suomen

Tarjoamme töitä ympäri Suomen ja tokmannilaisena sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkaa töitä Tokmannilla, vaikka olisit vaihtamassa paikkakuntaa esimerkiksi opintojen päätyttyä!

Töitä monenlaisiin elämäntilanteisiin

Tarjoamme työmahdollisuuksia koulu- tai opiskeluajan harjoittelupaikasta tai sivutyöstä vakituisiin työsuhteisiin. Työt sopivat tuntimääristä riippuen erilaisiin elämäntilanteisiin.

Mahdollisuus hyödyntää harrastusten, opiskelun tai aiemman työn tuomaa osaamistasi

Meillä tuotevalikoimaa riittää ja arvostammekin monipuolista osaamista.

Hyvät kouluttautumis- ja uramahdollisuudet

Meillä voit suorittaa töiden ohessa esimerkiksi liiketoiminnan tai lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja maksamme sinulle palkkaa koulutuksen lähipäiviltä! Myymäläympäristömme tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet urapolulla etenemiseen.

Hyvät edut

Tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, kuten alennukset myymälöissä ja verkkokaupassa, e-Passin sekä etuhintoja mm. matkailuun, ravintola-alaan, hyvinvointiin, viihteeseen ja autoiluun liittyviltä yrityksiltä. 

Kannustavat työkaverit

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työympäristön. Palkitsemme myös henkilökuntaamme Kuukauden onnistuja ja asiakaspalveluteko -palkinnoin!

Pääset hyödyntämään luovuuttasi!

Meillä pääset ideoimaan ja toteuttamaan houkuttelevia esillepanoja yhdessä työkavereidesi kanssa! 

Avoimet myymälätyöpaikat 

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.