Aleksandr on työskennellyt Tokmannin Mäntsälän varastossa trukkikuskina vuodesta 2020.  

– Töissä teen trukkikuskin tehtäviä sekä tarvittaessa kasaan terassikalusteita ja grillejä. Tässä työssä parasta ovat työkaverit ja esihenkilöni. Arvostan sitä, että jokainen on aina valmis auttamaan, Aleksandr sanoo.  

Syksyllä 2022 Aleksandr opasti ja perehdytti uusia ukrainalaisia varastotyöntekijöitä työtehtäviin sekä työpaikan muihin asioihin. 

Vapaa-aikaa hän viettää perheensä kanssa.  

– Poikani harrastaa futista, ja vietän hänen harrastuksensa parissa paljon aikaa. Tykkään matkustamisesta ja musiikista. Välillä soitan rumpuja omassa autotallissa, Aleksandr kertoo. 

Tokmannin myymälät ovat tuttuja koko perheelle, jokaiselle löytyy jotain. 

– Tokmanni on perheeni lempikauppa, josta jokainen perheenjäsen löytää tarvitsemiaan tavaroita. Minä ostan autotarvikkeita, Brücke ja Iittala ovat minun ja vaimoni suosikkeja. Lapsille ostetaan leluja ja arkipäivän vaatteita.  

– Lähetän terveisiä kaikille Mäntsälän varaston esimiehille ja työkavereille sekä perheelleni, joka kannustaa minua töiden jälkeen!   

Varastotyöntekijä Aleksandr palkittiin Tokmannin sisäisellä Kuukauden onnistuja -kunniamaininnalla. 

”Aleksandr on toiminut toisena työhönopastajana ukrainalaisille ja on tehnyt työnsä moitteettomasti. Kaikki opastettavat ovat olleet todella tyytyväisiä Aleksandrin opastukseen. Hän on ottanut kaikki positiivisesti vastaan ja tehnyt enemmän kuin mitä olisimme voineet kuvitella.”