Oltuaan vasta puoli vuotta Tokmannilla työharjoittelijana, Tomas sai jo paljon hyvää palautetta ja kiitosta asiakkailta. Jatkona harjoittelulle hän palasi kesätyöntekijäksi samaan Loimaan myymälään.  

Tomas viihtyy kassamyyjän työssään asiakkaiden parissa. 

– Koen, että minulla on tärkeä työ ihmisten normaalin arjen pyörittämisessä. Parasta Tokmannilla työskentelyssä on nimenomaan asiakkaiden palveleminen.  

Supervoimakseen Tomas nimeää myönteisen asenteensa.  

– Olen aina positiivinen ja sosiaalinen. Työntekijöiden ja asiakkaiden on helppo lähestyä minua, ja saan monelle asiakkaalle hymyn huulille, hän sanoo.  

Positiivisuuden ovat huomanneet myös asiakkaat. Tomas palkittiin Tokmannin sisäisellä Kuukauden asiakaspalveluteko -kunniamaininnalla. Tomaksen kollega kertoo palkinnon perusteluista näin: 

”Häntä kehutaan ystävällisestä ja reippaasta asiakaspalvelusta sekä aurinkoisesta olemuksestaan. Palaute tulee usein meille työkavereille, mutta myös hänelle itselleen. Saan kommenttia usein tutuilta ja vähän tuntemattomimmiltakin, että onpa teillä siellä miellyttävä nuorimies kassalla.” 

Loimaalla työporukka puhaltaa yhteen hiileen.  

– Meillä on hyvä yhteishenki ja autamme myös toisiamme ongelman sattuessa. Meillä kaikilla on myös hyvä huumorintaju, mikä vahvistaa meidän työyhteisöä, Tomas sanoo. 

Haluatko töihin Tokmannille?  

Katso avoimet työpaikkamme ja aktivoi hakuvahti https://tyopaikat.tokmanni.fi/.  

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin: https://tyopaikat.tokmanni.fi/tutustu-tokmannilaisiin/  

Seuraa meitä myös somessa:   LinkedIn  Facebook  Instagram  Twitter  TikTok  Youtube