Pulssi henkilöstökyselymme yhteydessä palkitaan ansioituneita esihenkilöitä tiettyjen kriteerien perusteella. Alkuvuodesta tehdyn kyselyn tulosten mukaisesti tällä kertaa palkittiin 18 esihenkilöä.  

Halusimme kuulla hyvää palautetta saaneilta esihenkilöiltä millä tavoin he työtään tekevät, kun pääsevät näihin hienoihin tuloksiin. He ajattelevat työstään mm. näin: 

Minna, Turku: 

Mielestäni esihenkilötyössä on tärkeää kuunnella, olla läsnä ja reilu, tasa-arvoinen kaveri kaikille, ottaa porukka mukaan kaikkeen tekemiseen sekä antaa palautetta työstä. Hyvä työilmapiiri meillä tulee siitä, kun ollaan avoimia ja keskustellaan paljon. 

Päivittäiset työt tehdään yhdessä ja autetaan kaveria, ideoimme paljon tiimissä, miten voisimme kehittää toimintaa.  

Anita, Kauhajoki: 

Meidän myymälässämme töitä tehdään yhdessä, oli sitten kyseessä kuorman purku, inventointi tai vaikka sesongin vaihdokset. Ehkäpä siitä on tullut vuosien saatossa sellaista pelisilmää, että osaa ennakoida ja suunnitella tulevat työt ja itse olen aktiivisesti läsnä. Kuuntelemisen taito on myös tärkeä asia. Luotan työntekijöiden taitoihin ja ongelmanratkaisukykyihin. 

Jani, Turku: 

Ideoimme ja innostumme yhdessä tiimini kanssa myymälän suunnittelusta ja rakentamisesta asiakkaan tarpeiden mukaan. Toteutus tehdään yhdessä. Osaan myös aikatauluttaa nämä asiat niin, ettei se haittaa myymälän perusarkea.  

Omalla positiivisella asenteella näytän henkilökunnalle esimerkkiä. Minun huono päiväni ei saa tarttua omaan henkilökuntaani. Myös tiedonkulku on meidän työyhteisössä hyvä, en ”panttaa” tietoa.  

Elina, markkinointi: 

Olemme keskittyneet yhdessä tiimin kanssa erityisesti tiedonkulun parantamiseen. Pidämme säännölliset tiimipalaverit viikoittain, joissa jokaisella on aikaa kertoa omat ajankohtaiset asiat. Monesti näistä syntyy tosi hyviä keskusteluja ja oivalluksia, kun yhdessä pähkäillään.  

Tiimiläiset ovat niin mahtavia asiantuntijoita ja tekijöitä omassa työssään, että pyrin rohkaisemaan heitä ja muistutan siitä, miten tärkeää työtä he tekevät.  

Haluatko töihin Tokmannille? 

Katso avoimet työpaikkamme ja aktivoi hakuvahti https://tyopaikat.tokmanni.fi/

Muut uratarinat voit katsoa täältä: https://tyopaikat.tokmanni.fi/tutustu-tokmannilaisiin/ 

Seuraa meitä myös somessa:  

LinkedIn 

Facebook 

Instagram 

Twitter 

Youtube