Tokmanni ja Raseko, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ovat toteuttaneet syksyn aikana yhteistyöprojektin osana Liiketoiminnan perustutkinnon opiskelijoiden myynnin tutkinnonosan opintoja. Projektin aiheeksi valikoitui isänpäivän myynninedistämiskampanjan suunnittelu ja toteutus.

Opiskelijaryhmät suunnittelivat annetuin tiedoin isänpäivän tuotteisiin liittyvät esillepanot ja jokainen ryhmä pääsi esittelemään lopputuloksensa raadille, joka valitsi suunnitelmista voittajat. Parhaat esillepanosuunnitelmat toteutettiin Raision ja Länsikeskuksen Tokmannin myymälöissä.

Kampanjan ollessa käynnissä opiskelijat ovat täydentäneet ja siistineet hyllyjä myymälöissä, varmistaen näin kampanjan myyntikuntoisuuden. Projekti päättyy isänpäivän jälkeisellä viikolla yhteiseen tulosten analysointiin oppilaitoksessa. Projekti on loistava esimerkki siitä, miten opintojen aikana voidaan yhdistää teoriatieto käytäntöön ja saada nuorille arvokasta kokemusta työelämästä ja erilaisista yrityksistä. Kun pääsee harjoittelemaan asioita matkan varrella, niin varmasti kehittyy tulevaisuuden tähtitekijäksi!

Raision myymäläpäällikkö Janina Rautiainen kertoo tyytyväisenä projektista. Kokemus on ollut erittäin positiivinen nuorten lisäksi myös myymälähenkilökunnalle. Nuoret ovat suhtautuneet projektiin innostuneesti, tehden projektiin liittyviä tehtäviä vastuuntuntoisesti ja huolellisesti. Projektissa syntyi myös facebookiin mainosvideot ja ne julkaistiin myymälöiden facebooksivuilla. Mielenkiintoista on nähdä miten projektin esillepanot ovat myyneet! Teemme mielellämme jatkossakin yhteistyötä nuorten kanssa, toteaa Rautiainen ja toivottaa hyvää tulevaa isänpäiväviikonloppua kaikille isille ja muillekin tärkeille miehille lasten elämässä!