Tokmanni palkitsee kuukausittain kuukauden asiakaspalvelutekoja ja kuukauden onnistujia henkilöstöstään. Ghita sai kuukauden asiakaspalvelutekopalkinnon huhtikuussa, sillä hänen aina niin hyvästä työstä haluttiin antaa erityiskiitos. Kassa-myyjä Ghita on kehittänyt ammattitaitoaan Tokmannin työvuosien ohessa suorittamalla kaksi oppisopimuskoulutusta. Hän on asiakaspalvelumerkonomi sekä puutarhamyymälän moniosaaja. 

Ghita työskentelee kassa-myyjänä Tokmannin myymälässä Vantaalla. Hänen vastuualueinaan ovat elintarvikkeet ja puutarhamyymälä.  

Olen osa Tokmanni-perhettä, olenhan ollut talossa töissä liki 21 vuotta. Elintarvike on minun ”esikoinen” ja puutarha on ”kuopus”, jota olen nyt kolme kesää hoitanut, Ghita kertoo.  

Meillä on mahtava työtiimi, joka kannustaa ja tsemppaa toisia. Heidän kanssaan jaksaa kiireisemmätkin päivät. Kertapläjäyksellä saattaa tulla yhdeltä toimittajalta 10 rullakkoa kukkia pihaan, ja seuraavat 8 rullakkoa toiselta toimittajalta heti perään. Yhdessä puretaan, hyllytetään ja saadaan tuotemassat paikoilleen näyttävästi ja siististi. 

Liikkuva työ sopii tekevälle 

Ghita pitää työpäivien vaihtuvuudesta niin työtehtävien kuin -päivienkin puolesta.  

Tykkään että jokainen työpäivä on erilainen ja että töissä saa liikkua, en pahemmin istu työaikana.  Esimerkiksi joskus aloitan aamun puutarhamyymälässä ajamalla trukilla multaa tai muita säkkituotteita esille, tai puran kuormaa muiden aamuvuorossa olevien kanssa. Myös vuorotyö, arkivapaat tai viikonlopputyöt sopivat minulle hyvin, hän kertoo. 

Ghita suosittelee Tokmannia työpaikkana tekevälle, liikkuvalle ja työn vaihtelevuudesta pitävälle henkilölle.  

Tokmannilla voi tehdä työn ohella oppisopimuskoulutuksia, niin kuin minä olen kaksi kertaa tehnyt. Olen asiakaspalvelumerkonomi sekä puutarhamyymälän moniosaaja. Iso kiitos siitä Tokmannille. 

Monipuoliset työtehtävät tuovat vaihtelua päiviin 

Elintarvikepuolella Ghitan tehtäviin kuuluu mm. kuormanpurku, päiväysvalvonta ja hävikin hallinta, hyllykuntoisuus, hintalaput, tuotteiden riittoisuuden säätäminen, saldohuolto sekä tuotteiden esillelaitto. 

Puutarhapuolella työtehtäviä ovat mm. kasvien myyntikuntoisuus, nyppiminen ja kuolleiden kasvien poisottaminen myynnistä, esillelaitot, kastelu, trukilla ajo, eri toimittajien tuotteiden tilaaminen, kuormanpurku ja saldohuolto.  

Kaikkiin päiviin kuuluu tietenkin myös asiakkaiden huomiointi ja palvelu kaikkialla myymälässä. Asiakaspalvelusta Ghita on saanut erityisen positiivista palautetta. Hänet palkittiin Tokmannin sisäisellä kunniamaininnalla kuukauden asiakaspalveluteosta. Asiakkailta on tullut kiitosta ja kehuja auttavaisuudesta sekä loistavasta palveluasenteesta. 

Löytyykö Tokmannin laajasta valikoimasta omia suosikkituotteita? 

Suosikkeja on useita, mutta kärjessä ovat: PISARAn vegan kasvonpesuvaahto – mahtava tuote ja ihana tuoksu sekä PRIIMAn Paprika sipsit – halpa ja herkullinen. Kolmantena nostaisin Nordic Tricot by Ivana Helsinki -malliston. Vaatteissa on ihanat kuosit, ne sopivat kaikille ja materiaalina on trikoo. Valikoima on kasvanut ja on aika laaja nykyään, Ghita kertoo.  

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä