Myyjä

Kassamyyjän työ on yksi Tokmannin tärkeimmistä tehtävistä. Kassamyyjänä pääset työskentelemään monipuolisessa asiakastyössä kassalla ja myymälän eri osastoilla asiakkaitamme auttaen.

Tehtäviisi kuuluu kassatyön ja asiakaspalvelun ohella muun muassa tuotteiden hyllyttämistä ja esillepanojen ideointia ja toteuttamista. Toteutamme myymälöissämme paljon kampanjoita, jotka tuovat työhön vaihtelua. Monipuolisen tuotevalikoimamme johdosta sinulla on mahdollisuus hyödyntää asiakaspalvelutyössä esimerkiksi opinnoissasi, harrastuksissasi tai työelämän aikana kertynyttä osaamistasi ja kiinnostustasi.

Meillä pääset hyödyntämään iloista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja sekä ripeää ja järjestelmällistä työotetta. Myymälätyö on aktiivista ja liikkuvaa työtä, jossa päivät kuluvat vauhdilla ja kunto kasvaa kohisten.

Myymälän koosta riippuen tavallisen työpäivän aikana voi myyjälle kertyä yli 10 000 askelta ja kassan läpi kulkevista ja hyllyille nostettavissa tavaroista painavimmat ovat jopa yli kymmenen kilogramman painoisia. Työtä tehdään myymälän aukioloaikojen mukaisesti.

Avoimet myymälätyöpaikat 

Myymälän muut tehtävät

Myymälöiden uratarinat

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.