Kesätöihin

Myymälöiden ja puutarhamyymälöiden kesätyöhaku on päättynyt!📢

Kiitos kaikille kesätyönhakijoille! ❤

Käsittelemme hakemuksia ja rekrytointiprosessin etenemisen aikataulu vaihtelee hieman myymälöittäin. Olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä valintapäätöksestä. Yksittäisiä kesätyöpaikkoja saattaa vielä aueta, joten kannattaa seurata avoimia työpaikkojamme. 

 

Tarjoamme täysi-ikäisille kesätyöpaikkoja myymälöissämme ympäri Suomen. Meillä pääset työskentelemään monipuolisten tuotteiden, työtehtävien ja asiakaskohtaamisten parissa. Kesätyömme tarjoavat mahdollisuuksia vahvistaa omia vuorovaikutustaitoja ja erilaisten tilanteiden ratkaisemista mukavien työkavereiden tuella. Työssä pärjää loistavasti reippaalla asenteelle, asiakaspalveluhenkisyydellä ja halulla oppia uutta.

Kesätöissä pääset tekemään näitä kassa-myyjän tehtäviä:

  • Kuorman purku
  • Tuotteiden hyllytys ja esillelaitto
  • Myymälän siisteydestä huolehtiminen
  • Asiakaspalvelu
  • Kassatyöskentely

Puutarhamyymälöissämme kausitöitä myös puutarhaosaajille!

  • Tarjoamme puutarhakesätöitä viherpeukaloille ja puutarhaosaajille, joilta luonnistuu samalla aurinkoinen asiakaspalvelu.
  • Puutarhamyymälöissämme pääset vahvistamaan osaamistasi puutarhavälineiden ja -kalusteiden sekä kauniiden kukkien ja kasvien parissa.
  • Puutarhakesätyö keskittyy puutarhaosastolle, jossa työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kassatyö, kukkien ja kasvien hoito, kuorman purku sekä tuotteiden hyllytys. 

Voit olla jo kokenut puutarha-alan ammattilainen tai aloitteleva viherpeukalo!

Kesätyöt ovat suunnattu täysi-ikäisille. Jos olet kiinnostunut tekemään yksittäisi vuoroja jo kevään aikana, on se useimmissa myymälöissä mahdollista. Puutarhamyymälöissämme työt alkavat jo aikaisin keväällä.  Työtä tehdään myymälän aukioloaikojen mukaisesti, myös viikonloppuisin ja pyhinä. 

Hakuaika on käynnissä 4.1.-15.2.2024. Huomioimme vain sähköiset hakulomakkeet. Käymme hakemuksia läpi ja pidämme haastatteluja pitkin kevättä. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haastattelukutsusta tai valintapäätöksestä puhelimitse tai sähköpostitse (huomioithan myös 02-alkuiset numerot ja roskapostit). Usein kysytyt kysymykset -kesätyöhakuun liittyen löydät täältä.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.

HAE MUKAAN TÄYTTÄMÄLLÄ SÄHKÖINEN HAKEMUSLOMAKE TÄSTÄ!

Muut kesätyöt Tokmannilla

Kesätöiden uratarinat

Vastuullinen kesäduuni