Kesätöihin

Kesätyöt myymälöissä ja puutarhamyymälöissä ympäri Suomen

Täysi-ikäisille suunnattu kesätyö myymälässä tarjoaa sinulle vauhdikkaita työpäiviä! Myymälätyö koostuu monipuolisista työtehtävistä, mielenkiintoisista asiakaskohtaamisista sekä mukavista ja kannustavista työkavereista. Tämä työ sopii sinulle, jolta löytyy reipas asenne, palveluhenkisyyttä, halua oppia uutta ja kiinnostusta kaupan alaa kohtaan.

Kesätöissä pääset tekemään näitä kassa-myyjän tehtäviä:

  • Kuorman purku
  • Tuotteiden hyllytys ja esillelaitto
  • Myymälän siisteydestä huolehtiminen
  • Asiakaspalvelu
  • Kassatyöskentely

Puutarhamyymälöissämme kausitöitä myös puutarhaosaajille!

  • Tarjoamme puutarhakesätöitä viherpeukaloille ja puutarhaosaajille, joilta luonnistuu samalla aurinkoinen asiakaspalvelu.
  • Puutarhamyymälöissämme pääset vahvistamaan osaamistasi puutarhavälineiden ja -kalusteiden sekä kauniiden kukkien ja kasvien parissa.
  • Puutarhakesätyö keskittyy puutarhaosastolle, jossa työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, kassatyö, kukkien ja kasvien hoito, kuorman purku sekä tuotteiden hyllytys. 

Voit olla jo kokenut puutarha-alan ammattilainen tai aloitteleva viherpeukalo!

Kesätyöt ovat suunnattu täysi-ikäisille (joissakin myymälöissä voidaan palkata myös 17-vuotiaita). Työt myymälässä ja puutarhamyymälässä voivat alkaa myymälästä riippuen jo huhtikuussa jatkuen syksyyn. Työtä tehdään myymälän aukioloaikojen mukaisesti, myös viikonloppuisin ja pyhinä. 

Hakuaika on käynnissä 12.1.-16.2.23. Käymme hakemuksia läpi ja pidämme haastatteluja pitkin kevättä. Jokaiselle hakijalle ilmoitetaan haastattelukutsusta tai valintapäätöksestä puhelimitse tai sähköpostitse (huomioithan myös 02-alkuiset numerot ja roskapostit).

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kampanjan periaatteisiin. Arvostamme jokaista kesätyöntekijää ja haluamme tarjota tasavertaisen kohtelun, hyvän perehdytyksen, luotettavan esihenkilön, merkityksellisen työn, kohtuullisen palkan ja tukea hyvinvointiin.

Muut kesätyöt Tokmannilla

Kesätöiden uratarinat

Vastuullinen kesäduuni