15-vuotiaan Ellinooran Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelu Tokmannilla oli kokonaisuutena positiivinen. Asiakaspalvelutilanteet toivat mukanaan haasteita ja oivan mahdollisuuden oppia uutta. Lietolainen otti kesätyön vastaan ennakkoluuloitta ja se vei pitkälle. Lue lisää Ellinooran itsensä kertomana.

Olen 15-vuotias Ellinoora Liedosta ja olin kaksi viikkoa Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussa Liedon Tokmannilla. Hain Tokmannille töihin, koska se on minulle tuttu kauppa, jossa käyn usein. Lisäksi olin kuullut Tokmannista positiivista palautetta. Kun pääsin haastatteluun, se yllätti minut positiivisesti. Haastattelija oli ystävällinen ja hän kysyi hyviä kysymyksiä töihin ja itseeni liittyen.

Kun menin ensimmäisenä päivänä Tokmannille töihin, minulla oli odottavaiset fiilikset eikä oikeastaan mitään ennakkoluuloja. Työt lähtivät rullaamaan hyvin työkaverini kanssa, joka oli myös vasta päässyt Tokmannille töihin. Minut otettiin ystävällisesti mukaan työporukkaan heti ensimmäisenä päivänä ja se helpotti työntekoani.

Työpäivät olivat juuri sopivan mittaisia ja työtehtävät harjoittelijalle sopivia. Haasteena oli se, että jos asiakas tuli kysymään minulta jotain, enkä tiennyt vastausta, oli minun etsittävä joku toinen työntekijä apuun. Opin uusia taitoja, joista on hyötyä asiakaspalvelutyössä sekä miten toimia tietyissä tilanteissa. Sain tarvitessani riittävästi apua ja vinkkejä muilta työntekijöiltä. Mukavimmat työtehtäväni olivat mielestäni kuorman purku ja asiakkaiden palvelu.

Kokemukseni Tokmannilla oli kokonaisuudessaan hyvä ja voisin hakea Tokmannille töihin uudestaankin! Suosittelen Tokmannia kaikille niille, jotka tykkäävät palvella asiakkaita sekä tehdä esillepanoja myymälässä ja järjestellä sitä.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.