Hugon Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelujakso ajoittui kesän Nettopäivien kohdalle. Helle ja kesälomat yhdistettynä suurimpaan yksittäiseen teemakampanjaamme tiesivät menoa ja melskettä Virtain myymälään, jossa 14-vuotias otti ensiaskeleensa työelämään. Lue kokemuksesta Hugon itsensä kirjoittamana.

Moi! Olen Hugo 14 vuotta, ja olin ensimmäistä kertaa kesätöissä Virtain Tokmannilla Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelussa. Hain Tokmannille kesätöihin, koska se on lähellä kotiani ja olen kiinnostunut asiakaspalvelusta.

Harjoittelujaksoni aikana Tokmannilla oli Nettopäivät ja silloin asiakkaita riitti, kun oli ollut suorastaan kuumia päiviä. Silloin ihmiset ostivat juotavaa, kesävaatteita, kukkia ja muita kesätuotteita.

Ensimmäisenä kesätyöpäivänä olin hieman jännittynyt kun en tuntenut ketään työpaikalta, mutta ihmisiin tutustuttuani ja paikkoja katseltuani oli jo rennompi olo. Ensimmäinen kesätyökokemus oli hyvä, koska asiakkaita oli mukava auttaa löytämään oikea osasto, vaikka aina minun avustuksella sinne ei päästy. Silloin sain muilta työntekijöiltä apua tietyn tuotteen etsinnässä.

Työntekijät auttoivat minua myös työtehtävissäni. Työtehtäviini kuului kuorman purkua ja niiden tarkastamista, tuotteiden hinnoittelua ja hälyttimien asentamista, hyllyjen siistimistä, puutarhaosaston kukkatelineiden kokoamista.

Jos haluat hakea Tokmannille töihin, suosittelisin olemaan hyväntuulinen asiakaspalvelija, jolla on oma-aloitteisuutta!

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.