Syntyjään perulainen Cyndel muutti Suomeen 5 vuotta sitten. Kajaanissa työskentelevällä merkonomiopiskelijalla on pohjalla jo sangen vaikuttava Tokmanni-ura, joka jatkuu kesän jälkeen työharjoittelun merkeissä valmistumiseen saakka.

Olen Cyndel. Olen maahanmuuttaja ja kotoisin Perusta. Olen asunut Suomessa 5 vuotta ja opiskelen tällä hetkellä merkonomiksi ammattikoulussa. Olen ollut Tokmannilla työharjoittelijana nyt 1,5 vuotta ja aloitin toukokuun alussa kesätyön myyjänä tekstiiliosastolla. Toimin myös kassamyyjänä. Halusin kesätöihin Tokmannille, koska huomasin, että Tokmannilla on hyvä työilmapiiri ja mahtavia työntekijöitä. Kesätöiden jälkeen jatkan työharjoittelijana, kunnes valmistun koulusta.

Olen saanut  Tokmannilta hyviä kokemuksia tiimityöstä sekä hyvää palautetta asiakkailta. On hyvä tunne, kun pystyy auttamaan asiakkaita tarvittaessa. Kesätyössäni olen oppinut paljon kassatyöstä ja miten toimia asiakkaiden kanssa. Voin myös kehittää suomen kielen taitoani. Parhaita kokemuksia on, kun saan hyvää palautetta asiakkailta ja työkavereilta. Tuntuu hyvältä tietää, että me tuemme toisiamme. Tokmanni on minun ensimmäinen kesätyöpaikkani Suomessa ja olen kiitollinen siitä.

Suosittelen Tokmannia kesätyöpaikkana nuorille, opiskelijoille ja kaikkille, jotka haluavat kehittää kaupan alan osaamista. Suositelen Tokmannia myös heille, jotka haluavat kehittää suomen kielen taitojaan.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.