Henkilöstöhallintoa Järvenpäässä opiskelevan Sarrin kesä Tokmannin logistiikkakeskuksella on ollut vauhdikas ja ennen kaikkea mieluisa. Hän työskentelee Tokmannin varastolla keräilijänä. Mikä on ollut eduksi Tokmannin varastolla työskennellessä, millaista varastotyö Tokmannilla on ollut? Annetaan Sarrin kertoa kesästään ihan omin sanoin.

Olen Sarri, 26-vuotias opiskelija Järvenpäästä. Kiinnostukseni Tokmannista työpaikkana lähti keväällä, kun ajelin Orimattilasta siskoni luokse Klaukkalaan, ja siinä matkalla ohitin Tokmannin logistiikkakeskuksen. Siinä heräsi ajatus, että tuonne haluan kesäksi töihin.  Olen aiemmin työskennellyt varastoalalla, ja kokemukseni ovat olleet pelkästään hyviä. Pidän fyysisestä työstä ja siitä, että tekemistä riittää. Laitoin siis hakemuksen, ja ilokseni sain kutsun haastatteluun – ja sain työn kerääjänä.

Edukseni työtä aloitellessani oli aiempi työkokemukseni varastoalalta sekä hyvä fyysinen kuntoni. Eniten koen kuitenkin hyötyneeni positiivisesta asenteestani ja otteestani työhön.

Jokaisella tokmannilaisella on erilaiset työ- ja koulutustaustat – meitä on monenlaisia. Se, mikä meissä kaikissa vaikuttaisi kuitenkin olevan samaa, on nimenomaan se rento, tunnollinen ote työhön sekä ystävällinen ja solidaarinen asenne työkavereita kohtaan. Parasta onkin ollut työilmapiiri ja se, että apua saa aina. Työkaverit ja esimiehet ovat todella ystävällisiä, ja työtä tehdään hyvällä energialla.

Lisäksi mieleeni on ollut se, että töitä tehdään kahdessa vuorossa: aamuvuorossa kuudesta kahteen, ja iltavuorossa kahdesta kymmeneen. Se on mahdollistanut myös kesäpäivistä nauttimisen, mikä on minusta iso plussa kesätyössä.

Tässä työssä olen saanut konkreettisen esimerkin siitä, millainen on hyvä, viihtyisä työympäristö ja millainen vaikutus hyvällä yhteishengellä on työssä jaksamiseen. Aion viedä kokemukseni mukanani opintoihini henkilöstöhallinnon parissa ja uskon tämän kokemuksen olevan minulle hyödyksi urapolullani.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.