Lue alta, mitä yksi Tokmannin sadoista kesätyöntekijöistä ja -harjoittelijoista, Järvenpään Tokmannilla työskentelevä Aada, kertoo kesätyökokemuksistaan.

Hei, olen Aada, 16 vuotta!

Suoritin ensimmäisen kesätyöharjoitteluni vuosi sitten kesällä, Järvenpään Tokmannin Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelun kautta. Päädyin hakemaan kesätyöpaikkaa Tokmannilta hyvän sijainnin ja ensivaikutelman myötä. Kahden viikon harjoittelun jälkeen minulle annettiin mahdollisuus jatkaa töitä kesätyöharjoittelijana. Otin innoissaan työn vastaan.

Tänä kesänä pääsin jatkamaan kesätöitäni Järvenpään Tokmannilla kesätyöharjoittelijana. Aikaisempi työkokemukseni viime kesältä on auttanut minua huomattavasti, tiedän myymälän tavat ja miten toimitaan. Haasteitakin saattaa esiintyä, mutta niistä mennään avoimin mielin eteenpäin.

Kesätyöni Tokmannilla sisältää pääasiassa kuorman purkua ja tuotteiden esillepanoa. Suurimman osan työajastani vietän kuivaelintarvikkeiden parissa. Tämän ohella olen muun muassa päässyt perehtymään vahakankaiden leikkaamiseen.

Kesätyössäni parasta on päivittäinen uuden oppiminen. Olen kiitollinen positiivisella asenteella varustetuista asiakkaista sekä työkavereista. He ovat mahdollistaneet minulle hyvän viihtyvyyden.

Olen saanut kesätyöjaksojeni aikana paljon apua työkavereiltani. He ovat ammattimaisella osaamisellaan perehdyttäneet minut hyvin. Asiakaspalvelutyö oli minulle tuntematonta Tokmannille tullessani. Kesätyöni myötä olen kehittynyt ja päässyt oppimaan paljon uusia siihen liittyviä asioita.

Tokmannin arvot ylpeästi halpa, uskallamme uudistua ja yhdessä esiintyvät myös kesätyössäni. Työntekijät Tokmannilla ovat ylpeitä siitä mitä he tekevät.

Suosittelen kesätyöpaikkaa Tokmannilta etsiville suhtautumaan hakemiseen avoimin mielin sekä positiivisella asenteella. Uskon että sillä pääsee jo pitkälle!

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.