Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijät vastaanottavat ja varastoivat saapuvat tavarat, osallistuvat keräilyyn ja luovuttavat tavarat lähettämöön, josta tavarat lastataan Tokmanni-rekkoihin ja ne lähtevät matkalle kohti myymälää. Tokmannin varastolla jokainen työntekijä aloittaa työnsä keräilystä, mutta taitojen kehittyessä pääsee laajentamaan osaamistaan varaston muihinkin tehtäviin.

Varastotyö vaatii ripeää ja aktiivista otetta työntekoon sekä halua tehdä työtä, jossa liikunta ja fyysisen kunnon kehittyminen kuuluu työhön. Yksi kerätty rullakko painaa noin 100–150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30–35 rullakkoa päivässä. Työtä tehdään seisten.

Varastotyö Tokmannilla edellyttää:

  • täysi-ikäisyyttä
  • huolellisuutta
  • reippautta, ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta
  • halukkuutta tehdä kaksivuorotyötä
  • valmiutta kulkea Mäntsälään tai Lahteen töihin

Varastolla voit itse vaikuttaa tulotasoosi

Tokmannin varastotyöstä maksettava peruspalkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Esimerkiksi kolme vuotta logistiikan töitä tehneen kokoaikaisen varastotyöntekijän työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka on 2024 €, jonka lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. Varsinaisen kuukausipalkan ja vuorolisien päälle Tokmannilla maksetaan myös tuotantopalkkiota, jonka suuruuteen voit itse vaikuttaa. Tuotantopalkkio on keskimäärin n. 150 € – 450 € kuukaudessa, mutta enemmänkin on tarjolla. Ahkerimmat kokoaikaiset työntekijät voivat tienata jopa yli 800 € tuotantopalkkiota kuukausipalkan ja vuorolisien päälle kuukaudessa.

Sijainti

Mäntsälän logistiikkakeskuksemme sijaitsee Kapulin alueella Hanko-Hyvinkää-Mäntsälä-Porvoo-tien varrella. Alueelta on matkaa E4-tielle (Helsinki-Lahti) noin yksi kilometri. Logistiikkakeskukseemme on vain noin 30 minuutin ajomatka kehä III:lta.

Varaston uratarinat

Avoimet varastotyöpaikat 

Eikö sopivaa tehtävää ole tällä hetkellä avoinna, mutta olet kiinnostunut urasta Tokmannilla?

Luo oma hakuvahti, niin saat sähköpostitse tiedon sinua kiinnostavista myöhemmin avautuvista työpaikoistamme.