Töissä Tokmannilla

Tokmannin halvat hinnat tuottavat iloa ja hyötyä, sekä helpottavat asiakkaan elämää. Työskentelemme yhdessä tämän tavoitteen puolesta ja tarjoamme asiakkaillemme halvan hinnan lisäksi myös helpon ja nopean asioinnin myymälöissämme sekä laajan ja vastuullisesti hankitun ja tuotetun tuotevalikoima. Tokmannin lähes 200:ssa myymälässä asioi päivittäin tuhansia asiakkaita. Onnistuneen asiakaskokemuksen takaamiseksi meitä tokmannilaisia työskentelee Tokmannin myymälöissä, Mäntsälän pääkonttorilla ja logistiikkakeskuksessa sekä Shanghain hankintayhtiössä jo yli 4000.

Avaamme jatkuvasti uusia myymälöitä ja rekrytoimme uusia osaajia. Etsimme joukkoomme erilaisilla osaamistaustoilla varustettuja henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin.

Mietitkö, onko Tokmanni sinulle sopiva työpaikka?

Tokmannin tavoitteena on olla kaupan alan paras työpaikka omille työntekijöillemme. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti niin, että jokainen tokmannilainen voi olla ylpeä työstään:

  • Kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä, ja kehitämme toimintaamme sen mukaisesti.
  • Kannustamme henkilöstöämme olemaan työssään luovia, kehittämään itseään ja Tokmannin toimintaa virheitä pelkäämättä.
  • Uskomme yhdessä tekemiseen ja siihen, että porukalla saamme parhaan lopputuloksen ja hyvän duunifiiliksen aikaan!

Meillä pärjää yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, eteenpäin menevä ja toimelias henkilö, joka tarttuu asioihin ja vie niitä ripeästi eteenpäin.

Ammattilaisillamme on uteliaisuutta, halua pärjätä ja tehdä työnsä hyvin. Olemme luonteeltamme ystävällisiä, auttavaisia, rentoja ja rehtejä.