Tarkkaa ja täsmällistä tekemistä sekä sitkeyttä, niistä on Sirpan ura tehty

Eläkkeelle siirtyvä huolintakoordinaattorimme Sirpa vietti haikeita läksiäisiä 30.9. yhdessä hyvien työtovereidensa kanssa. Sirpa on ollut Tokmanni-konsernissa töissä yli kaksikymmentä vuotta.

Sirpa aloitti uransa puutarha-alaan liittyvässä yrityksessä nimeltään Siemen Oy. Näinä aikoina heräsi Sirpan kiinnostus tuontiin ja siihen liittyviin työtehtävin. Kun maahantuontiliike Pick-Import Oy:ssä avautui mielenkiintoinen hankinnan työpaikka 21 vuotta sitten, tarttui Sirpa innolla tilaisuuteen ja siirtyi urallaan uuteen vaiheeseen. Sirpa ehti olla Pickissä töissä kymmenen vuotta ennen kuin yritys rekisteröitiin osaksi Tokmanni-konsernia.

Vuosien varrella Sirpalle on tullut tutuksi niin vähittäiskauppa kuin tuontiprosessitkin. Laajaan työnkuvaa ovat kuuluneet mm. tuontidokumenttien käsittely, konttiliikenne, hinnoittelu ja kuljetusliikkeiden kanssa toiminiminen. Huolintakoordinaattorin tehtävä vaatii tarkkuutta ja täsmällisyyttä sekä kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sirpa toteaakin, että kaudet vierivät ja kampanjat rullaavat – siinä ei hiljaista hetkeä ehdi syntyä.

Sirpa on erittäin tyytyväinen Tokmannin tarjoamaan koulutukseen, joka on tukenut työssä onnistumista ja jatkuvaa kehittymistä. Erityisen tärkeää on ollut mukava ja innostava työporukka. ”On haikeaa siirtyä elämässä uuteen vaiheeseen ja jättää ihanat työtoverit. Huolintatiimissä on välitön ja avoin ilmapiiri ja tekemisen meininki. Pirjo on ollut esimieheni 21 vuotta. Olen aina saanut tukea sitä tarvitessani ja neuvoja kysyessäni.”

”Uusille tokmannilaisille antaisinkin neuvon kysyä rohkeasti ja olemaan oma-aloitteisia. On tärkeää tutustua muiden osastojen ja yksiköiden työtehtäviin, ja olla ahkera, utelias ja sitkeä. Näin tekemällä on mahdollista päästä pitkälle”, Sirpa kertoo. Yli 40 vuotta töitä tehneenä, Sirpa odottaa innolla rauhallisia aamuja ilman tiukkoja aikatauluja. ”Nyt on aikaa tehdä pitkiä lenkkejä koiran kanssa ja ehkäpä aloittaa jokin täysin uusi harrastus”.

Toivotamme Sirpalle ihania ja onnellisia eläkepäiviä! Tarkkaa ja täsmällistä tekemistä sekä sitkeyttä, niistä on Sirpan ura tehty.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.