Tokmannilla palkitaan kuukausittain henkilöstön ehdotusten perusteella kuukauden onnistujia. Tällä sivulla voit tutustua kuukauden onnistujaksi valittuun, Tokmannin Klaukkalan myymälässä työskentelevään Suviin.

Kuka olet ja missä tehtävässä toimit Tokmannilla?

Olen Suvi, Klaukkalan Tokmannin myymäläpäällikkö, ja työskennellyt Tokmannilla 19 vuotta.

Mitä työtehtäviä tyypillinen työviikkosi sisältää?

Tyypillinen työviikkoni sisältää muun muassa jonkin verran toimistohommia, mutta hyvin pitkälti aika menee myymälässä kuorman purussa ja asiakaspalvelussa muiden mukana. Työhön kuuluu myös henkilöstön johtamista sekä myynnillisyyteen ohjaamista, kuin myös työnjohtamista, että tehdään oikeita asioista oikeaan aikaan. Viikoittain tulee myös suunniteltua tulevaa ja varmistettua esimerkiksi esillelaittoja.

Mikä työtehtävissäsi on parasta?

Parasta työtehtävissäni on liikkuvuus, monipuolisuus ja se, että pääsee tekemään myös fyysistä työtä. Myös se, että näkee miten suunnitelmat toteutuvat ja pääsee kehittämään tehokkaampia/toimivampia työskentelytapoja tiimiisi sopiviksi. Kokeillaan ja joskus ”kaadutaan”, mutta aina noustaan uudestaan ja muutetaan taktiikkaa.

Mikä työporukassanne on parasta?

Parasta on ehdottomasti rempseä meininki ja huumori. Meidän joukostamme löytyy eri ikäisiä ja erilaisia vahvuuksia omaavia ihmisiä, ja kaikki suhtautuvat positiivisesti uuden oppimiseen. Ei jäädä kaavoihin kangistumaan vaan uskalletaan lähteä kokeilemaan ja oppimaan uutta.

Millainen henkilö tässä työssä pärjää?

Tokmannin myymälässä pärjää mielestäni henkilö, joka on oppimishaluinen, avarakatseinen ja kiinnostunut kehittämään itseään sekä myymälää myynnillisesti. Asiakaspalvelu löytyy luonnostaan jo takataskusta ja ripaus huumoria, sekä ennen kaikkea positiivinen asenne.

Mikä on supervoimasi?

Supervoimani on positiivinen ajattelutapa ja se, että haasteet ja esteet on tehty voitettavaksi. Ne näkyvät työssäni, sillä en koskaan heitä ”hanskoja tiskiin”, vaan yritän aina sinnikkäästi.

Lempituotteesi Tokmannilla?

Pisara nestesaippuat.

Lempi- tai voimalauseesi?

The only way to do great work is to love what you do.

Suvi työskentelee nykyisin Hyvinkään Tokmannilla myymäläpäällikkönä.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.