Tokmannilla palkitaan kuukausittain henkilöstön ehdotusten perusteella kuukauden onnistujia. Tällä sivulla voit tutustua kuukauden onnistujaksi valittuun Elinaan, joka työskentelee Tokmannin myymälässä kassamyyjänä.

Kuka olet ja missä tehtävässä toimit Tokmannilla?

Olen Elina Lindroos, kassa-myyjä. Työskentelen pääsääntöisesti kassalla, mutta viime aikoina olen työskennellyt paljon eri osastoilla.

Lempituotteesi Tokmannilla?

Koirantarvikkeet.

Mikä tuo merkityksellisyyttä sinun työhösi?

Minulle on tärkeää kohdella asiakkaita työssä niin kuin haluaisin itseäni kohdeltavan. Kohtaan heidät myös ihmisinä hyvinä ja huonoina hetkinään, en vain asiakkaina. Ystävällisyydellä, avuliaisuudella ja hymyllä voin tehdä asiakkaan päivästä paremman, sekä vaikuttaa omalta osaltani myymälän hyvään ja palvelualttiiseen ilmapiiriin. Tokmanni on mahdollistanut tutustumisen myös muihin alueen myymälöihin, ja omassa myymälässä eri työtehtävät ja vastuu ovat lisääntyneet. Nämä asiat tekevät työstäni mielekkään sekä kannustavat oppimaan lisää.

Mikä työporukassasi on parasta?

Länsikeskuksen Tokmannilla viihdytään. Vaihtuvuus on pientä ja tämä mahdollistaa hyvän ja yhteen hiileen puhaltavan työporukan. Jokaiselle on tärkeää olla kiva työkaveri ja myös hyvä asiakaspalvelu koetaan myymälässämme ykkösasiaksi. Hyvässä porukassamme osataan kommunikoida ja viestiä tärkeistä asioista toisillemme, ja huumori auttaa jaksamaan raskaidenkin työpäivien läpi, myymäläpäällikkömme Sinikan tärkeää tukea unohtamatta.

Kenelle haluaisit lähettää terveisiä ja kiitoksia?

Erityiset kiitokset työkaverilleni Essille, joka ehdotti minua kuukauden onnistujaksi. Ystävällisyydellä on suuri merkitys.

Lue lisää Tokmannin uratarinoita tästä.